Termeni si Conditii

Ne asteptam ca vizitatorii site-ului nostru sa respecte regulile SC Web Display SRL, Reg. Nr. J22 / 1079/2015, Numar de identificare fiscala: 34654298, e-mail: office@webdisplay.ro, telefon: (+4) O753 5O9 O78, furnizor de web design si dezvoltare, marketing digital, branding, precum si alte servicii conexe care pot fi contractate prin intermediul acestui site.
Acesti termeni si conditii guverneaza utilizarea site-ului www.webdisplay.ro. Va rugam sa cititi Termenii si conditiile. Daca nu sunteti de acord cu Termenii si conditiile, nu utilizati acest site web.
Daca utilizati site-ul web www.webdisplay.ro, comportamentul dvs. indica faptul ca sunteti de acord sa respectati Termenii si Condițiile.


 

1. Contactarea serviciilor
Utilizarea serviciilor sau informatiilor oferite pe site-ul www.webdisplay.ro este echivalenta cu acceptarea de catre utilizator a termenilor si conditiilor de mai jos. Acesti termeni si conditii se pot modifica din cand in cand, utilizatorul trebuind sa verifice actualizari de fiecare data cand acceseaza acest site.

 

2. Continut si drepturi de autor
Continutul si designul site-ului apartin Web Display si sunt protejate de legea proprietatii intelectuale. Nu puteti reproduce materialele afisate pe site fara permisiunea scrisa de pe Web Display.
Web Display poate, fara nicio alta notificare sau formalitate si fara ca aceasta sa-si explice atitudinea, poate suspenda sau inceta accesul dvs. la continutul site-ului sau la o parte din acest continut.
Web Display nu isi asuma nicio responsabilitate, in orice situatie, pentru orice daune, cauzate direct sau indirect, suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii sau a lipsei de regularitate a informatiilor si serviciilor furnizate pe acest site.
Afisarea web nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor furnizate.

 

3. Contact pentru ofertele de pret
Cererile de oferta pot fi facute folosind formularul de contact de pe acest site sau apeland nr. prin telefon O753 5O9 O78.
Utilizatorul are obligatia de a furniza date exacte si precise cu privire la proiectul dorit. Web Display nu poate fi tras la raspundere sub nicio forma pentru eventualele neplaceri cauzate de faptul ca utilizatorul furnizeaza informatii incorecte sau incomplete.
In cazul in care Web Display considera ca o cerere este incompleta sau incorecta, acesta poate solicita detalii suplimentare de la utilizator utilizand adresa de e-mail furnizata de acesta sau poate sterge solicitarea fara nicio notificare din partea utilizatorului.

 

4. Facturare, plata, stergere / suspendare a serviciilor
Pentru serviciile contractate, facturarea se face in conformitate cu aspectele convenite cu beneficiarul, respectiv contractul de servicii incheiat intre cele doua parti.
Termenul de plata este cel specificat pe factura,  intarzierea efectuarii platii poate duce la suspendarea sau chiar stergerea serviciilor, cu informatiile clientului in avans, serviciile care urmeaza sa fie reactivate dupa efectuarea platii.

 

5. Protectia datelor
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Web Display are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizati catre noi despre tine, un membru al familiei tale sau o alta persoana.
Scopul colectarii datelor este: furnizarea de servicii si produse in conformitate cu oferta actuala. Sunteti obligat (a) sa furnizati aceste date, care sunt necesare pentru a putea identifica destinatarul serviciilor sau produselor furnizate.
Refuzul dvs. determina imposibilitatea furnizarii serviciului. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si, dupa caz, sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: autoritati nationale / europene / mondiale de inregistrare.
Orice persoana are dreptul sa se opuna, in mod gratuit si fara justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.
De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor cu caracter personal care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. De asemenea, aveti dreptul sa faceti apel la justitie. Daca unele informatii despre dvs. sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

6. Proprietatea intelectuala
Web Display este proprietarul tuturor materialelor si informatiilor prezentate pe site-ul www.webdisplay.ro. Este interzisa copierea, reproducerea, distribuirea acestora catre alte terte parti.

 

7. Materiale trimise pe acest site
Este interzisa publicarea sau transmiterea catre sau de pe acest site a materialelor ilegale, amenintatoare, defaimatoare, obscene, pornografice sau de alta natura care ar putea contraveni legilor tarii legate de site.

 

8. Limitarea raspunderii
Materialele si continutul publicat pe acest site sunt oferite „ca atare”, fara nicio garantie expresa sau implicita de niciun fel, inclusiv garantii de adecvare in scopuri comerciale, garantii de conformitate cu drepturile de autor sau garantii de adecvare pentru orice scop anume.
Web Display este absolvit in toate cazurile de raspundere pentru orice daune (inclusiv, dar fara a se limita la daune pentru pierderea profitului, intreruperea activitatii, pierderea informatiilor) care rezulta din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza materialele, chiar daca Web Display a fost informat despre posibilitatea producerii unor astfel de daune.

 

9. Dispozitii finale
Toti utilizatorii acestui site sunt supusi acestor termeni si conditii, astfel incat accesarea acestora inseamna acceptarea si respectarea Termenilor si conditiilor prevazute in acest document.
Web Display isi rezerva dreptul de a modifica continutul acestui document in orice moment, fara o notificare prealabila a utilizatorului.
Modificarile facute in acest mod sunt considerate a fi acceptate de utilizator daca acesta continua sa utilizeze site-ul dupa ce a fost afisat in acest document.